Proč jsem se rozhodla založit si svatební agenturu?

Svatební blog

Tuto otázku mi pokládá spousta přátel a známých, tak tady máte odpověď.

Když jsem se rozhodla, že budu psát blog k mé agentuře, řekla jsem si, že bych měla napsat pár řádků o mě, abych se vám míle slečny, dámy a ženy přiblížila co nejvíce. Vždy jsem si přála pracovat s lidmi, proto jsem se odstěhovala z malého města do velkoměsta a začala jsem žít ten život obyčejné holky s představou, že tady potkám toho prince na bílém koni a budu si žít jako v pohádce. Realita byla trošku jiná, jak se říká, spadla jsem nohama na zem, sundala růžové brýle a postavila se realitě čelem. Našla jsem si první práci v postprodukční firmě a začala se zdokonalovat, komunikace s lidmi byla pro mě denní náplní a já to milovala a vlastně i lidé na druhé straně to milovali taky, bylo úžasné vědět, že tohle opravdu umím. Když přišla nabídka pracovat v módním průmyslu, neváhala jsem ani vteřinu. Pořádat módní přehlídky, komunikovat s obchodními centry a spousta dalšího se stala každodenní náplní mého života.

Největší zlom nastal, když mě můj již manžel požádal o ruku a já jsem si přála tu pohádkovou svatbu. Myslím si, že skoro každá slečna sní o té kouzelné svatbě, na kterou bude s láskou vzpomínat. Když začal kolotoč kolem veškeré organizace, měla jsem hlavu opravdu jako balón. Byly to chvíle stresu, ale při tom pocity ohromného štěstí. Když veškerý kolotoč kolem svatby skončil, sedla jsem si manželem a řekla jsem mu, tak tohle chci, tohle je to v čem vím, že budu dobrá a co mě bude naplňovat v mém životě. Díky obrovské podpory mého manžela, rodiny a přátel je na světě mé první dítě, má radost i starost zároveň. Můj úspěch, na který jsem nesmírně hrdá, strach abych vše zvládla, všechny tyto pocity se ve mně odehrávají každé ráno, když se probudím a každou noc, když usínám. Můžu však říct, že bych to za nic neměnila.

Přeji si dát maximum do své agentury, do vás. Přeji si plnit všechny vaše přání a sny a vytvořit z nich ten reálný příběh „vaši pohádku“, na kterou nikdy nezapomenete. Myslím si, že nejsem jen svatební agentura, která bude organizovat svatby, zásnuby, rozlučkové večírky, oslavy či baby shower. Já chci být pro vás i inspirací, chci být vaše kamarádka a rádce, váš parťák v celém tom svatebním kolotoči, ve všem, co společně budeme prožívat. Nemůžu se pyšnit spousty svatbami, které jsem dělala, protože jsem je zatím nedělala, můžu se pyšnit pouze tím, jaká jsem a jak pracuji. Každá svatba je jedinečná, a i tak k tomu já přistupuji.

Vaše Michaela

PS: Toho prince jsem našla a v té mé „pohádce“ žije také.