Jaké svatební účesy budou v roce 2018 trendy?

Svatební blog

Trendy svatebních účesů roku 2018

Plánujete svatbu v roce 2018? Gratuluji vám, pro Vás ta šťastnější volba.

Rok 2018 je rokem romantických, ležérních a luxusních vlasů s dotekem elegance a sofistikovanosti. Pro všechny milovnice a moderní romantičky je rok 2018 tím pravým rokem. Připravte se na klasické a romantické účesy, šaty a styling proměněné někdy do moderních a svěžích detailů.

Pro účesy to znamená návrat do vln, vln a zase vln, ale stylizovaným způsobem, na který se můžete těšit. Uhlazené, neuhlazené a dokonale nedokonalé chaotické vlasy jsou dokonalým způsobem, jak předvést ombrové barvicí techniky. Milujeme způsob, s jakým si můžete s vlasy hrát.

Podívejte se na těchto 54 stylových účesů, které jsem pro vás připravila. Mám pro vás také několik užitečných stylingových tipů a rad.

1. TEXTURED LOW UPDOS

Tyto moderní účesy jsou spojení flipchartů a klasických stylů. Na první pohled složité účesy, jsou ležérní a ohromující.  Budete moderní a okouzlující nevěsta.




Oživte svatební účes detaily.




2. THE RELAXED WEDDING BUN

Svatební trendy jsou dokonalejší než kdy jindy, konec upjatých účesů.  Heslo trendů v roce 2018 je luxus a zároveň uvolněnost, kde bude mít nevěsta vše ve svůj svatební den ve stejném duchu.




Tento klasický vzhled účesů je chick a velmi sofistikovaný, vlasy sepnuté ležérně dozadu, pokud se budete nejste zvyklá na tento styl účesů, můžete uvolnit pár pramenu, které účesů přidají lehkost.



3. THE CHIC PONYTAIL

Rok 2018 znamená nespoutanost, myslíte si, že dobře udělaný cop je špatná volba na svatební účes? Určitě není, cop může působit velmi sexy. Podívejte se na inspiraci, kterou jsme pro vás připravili.




4. THE NEW HALF UPDO

Část vlasů sepnout a část nechat volně? Určitě ano, tento styl účesů působí romanticky, ideální pro venkovní Boho svatby. Můžete pramen vlasů zaplést nebo jen lehce zatočit. Zbylé vlasy lehce natočit, nebo nechat jen přirozeně. Tato úprava vlasů udělá wow efekt a tento účes si můžete vytvořit i v běžná pracovní den. Budete ohromující.




 5. THE HALF UPDO KNOT

Hledáte něco trochu jiného, ​​moderního, ale přesto elegantního? Můžeme doporučit tento styl účesů. Polovina vlasů stažená do uzlu a ta další lehce zvlněná a rozpuštěná. Jste milovníky Boho stylu, tak právě tohle je dokonalá volba. Pokud chcete trošku glam styl, stačí uzel lehce uhladit. Volné vlny dodají skvělý efekt.




V závislosti na stylu vaší svatby, můžete opět účes vylepšit, vlasovou sponou, pinetkou či vlasovým hřebenem.



Milé krásky, snad vám inspirace na svatební účesy pomohla vybrat ten dokonalý účes právě pro vás.

Vaše Michaela