Milé krásky, mám pro vás 10 tipů, pro skvělý svatební den.

Svatební blog

Váš svatební den uteče velmi rychle. Chcete si užít každý okamžik? Zde je 10 tipů pro vás.

10 tipů pro skvělý svatební den

1.

Plánujete vše jako bláznívá měsíce před vaší svatbou a bojíte se, aby se vše povedlo? V den D musíte vše hodit za hlavu. Je velmi snadné se nechat rozhodit drobnostmi vašeho svatebního dne, ale když přijde onen den, je velmi málo věcí, které můžete ovlivnit, když vše již běží. Nenechte se rozhodit drobnými maličkostmi, jako je například ztráta nože na dort, chybějící svíčkou na vašem stole nebo kytkou, která vypadne z kytice. Budete plýtvat svou energií a zbytečně se trápit malými detaily, kterých si stejně nikdo nevšimne.

2.

Nenechte své hosty čekat. Jak se říká ,,nejhorší je, když se hosté nudí‘‘.  Našim klientům poskytuji vždy časový harmonogram celého svatebního dne od chvíle, kdy nevěsta otevřete očko. přes přípravu celé dekorace, příjezd hostů až do samotného konce celého dne. Každému říkám, že čas zahájení celého vašeho svatebního dne je daný. Nechcete přeci, aby někdo chodil pozdě? Zvláště se ujistěte, že váš obřad začne včas, že fotograf, kameraman a všichni důležití pro zahájení obřadu jsou na svých místech a vše může začít.

3.

Během plánování vašeho svatebního dne, si přesně ujasněte vaše představy, jak by měl celý den probíhat. Většina svateb má své tradice, které by se měli zahrnout do svatebního dne, jako je například první tanec novomanželů, tanec s rodiči, krájení dortů, házení květiny a spousty dalších věcí. V dnešní době, se stalo velmi oblíbeným fotografování novomanželů před svatebním dnem, mnoho párů v tom našlo samé pozitiva. Oni si samotné fotografování užijí mnohem více, protože ví, že nemusí spěchat za hosty. Pokud se rozhodnete přeci jen fotografovat v den vaší svatby, nezapomeňte vše naplánovat tak, aby hosté měli také svou zábavu.

4.

Hudba a správný výběr moderátora je hodně zásadní. Kladete si otázku, zda živou kapelu či DJ? Pokud mohu mluvit za se, tak je ideální nakombinovat obijí, není nic krásnějšího, než živý zpět či živá hudba přímo na příchod družiček, ženicha a hlavně nevěsty. Na svatební hostinu a celý zbytek dne, preferuji DJ, který bude rovnou také profesionální bavič a hosty dokáže vyburcovat na tanec, zapojení se do her, či ostatní aktivity, které budou probíhat po celý svatební den. Hudbu se snažte vždy nakombinovat tak, aby byla uspokojená každá skupina hostů.

5.

Ujistěte se, že zábava je připravena a zorganizovaná, nejlepší místo pro organizování je taneční parket tak, aby měli všichni hosté přehled, co se děje a mohli se zapojit. Nejlepší varianta je, když celou zábavu moderuje právě DJ. Vždy myslete na to, aby se bavili a zapojili všichni hosté. Rozdělte si zábavu po celý večer, myslete vždy na to, aby nebyli chvíle, kdy se svatebčané nudí, ale také to se zábavou nepřehánějte. Všeho moc škodí.

6.

Mějte na paměti správné osvětlení. Světla vám zútulní celý prostor, využijte denní světlo, světelné dekorace jsou určitě tou správnou volbou. Dejte si pozor, aby jedny světla nebyli žlutá a jiné bíla, kombinování není ta správná cesta. Svíčky jsou tou pomyslnou tečkou, která dotvoří romantický nádech svatební dekorace. Novým trendem jsou světelná písmenka, můžete je použít například do koutku pro pány, nebo jako iniciály novomanželů.

7.

Pro některé možná bude tento bod zanedbatelný, ale věřte, že je velmi důležitý. Teplo v prostorách svatebního obřadu a také v prostorách svatební hostiny je velmi důležité. Nemělo by být příliš teplo ani zima. Myslete na pohodlí vašich hostů, ale také květinové dekorace, dortu apod.

8.

Příjezd a odvoz hostů, je nedílnou starostí celé svatby. Je důležité, abyste si uvědomili, zda budete chtít, aby hoste přijeli na místo konání svatby sami na určitý čas, nebo abyste jim odvoz zajistili. Vždy musíte mít připravený večerní odvoz pro hosty, ale také odvoz vozů.

9.

Nepřekračujte rozpočet svatby. Vše kolem samotné svatby a svatebního dne je finančně nákladně, nemusíte se cítit špatně, že omezíte např. pití na různé druhy alkoholu. Plánujte vše pečlivě a důkladně, tak abyste si mohli v klidu vychutnávat svatební den. Věřte, že vaši hosté budou šťastnější, když uvidí, jak vy si celý váš den užíváte, než když budete počítat láhve s alkoholem

10.

Milé nevěsty, tento bod je věnován právě vám. Můžeme si upřímně říct, že celé plánování, shon kolem svatby bude na vašich bedrech, proto velké doporučení, mějte k sobě člověka, který vám se vším pomůže, proto jsou tady koordinátorky, proto jsem tady pro Vás já. Vybírejte však pečlivě tak, aby se vaše koordinátorka stala na konci celé svatby vaší přítelkyní. Musíte myslet na to, že s Vámi bude trávit opravdu spousty času.

Milé krásky, snad vám těchto pár rad pomůže v organizaci svatebního dne, který se pro vás musí stát nezapomenutelný.

Vaše Michaela